MINOYU

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 808 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Minoyu. Meer weten? Ontdek meer

28 aug 2022 om 19:16 Geweldig eten en goed verzorgd.
27 aug 2022 om 12:56 het gerecht rendang was niet zo goed. Erg taaie stukken.
25 aug 2022 om 20:42 Vlotte bezorging, precies op afgesproken tijd. Eten goed op temperatuur
12 aug 2022 om 11:09 eten was goed. echter geen portie kroepoek erbij die ik wel besteld en betaald heb.
9 aug 2022 om 21:39 Het eten was echt geweldig en de bezorger was er snel. Ik ga hier zeker vaker bestellen echt super goede kwaliteit
7 aug 2022 om 18:12 Was weer top !
5 aug 2022 om 10:36 Elke keer weer lekker.
3 aug 2022 om 19:36 Erg lekker zeer goed heb gevraagd op iets meer babi pangang bij mij loempia speciaal heb eerder teweinig gekregen maar nu genoeg maar net als altijd erg lekker ook de gebakken banaan
31 jul 2022 om 22:25 HEERLIJK ZOALS ALTIJD
31 jul 2022 om 22:17 Blijkbaar is t op z'n kant vervoerd, aangezien de sausen overal aan de zijkant van de tas en door elkaar zaten
30 jul 2022 om 19:11 Het vlees was zo verschrikkelijk pittig, dik bestrooid met grove korrels zwarte peper, dat mijn vrouw het absoluut niet heeft eten, iets wat ik niet gewend ben de afgelopen 15 jaar dat ik eten bij dit restaurant bestel.
24 jul 2022 om 21:29 Top!